Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lumeapor/public_html/tauris.ro/wp-content/themes/shoreditch/inc/extras.php on line 53
>

Sisteme pentru columbodrom

columbodrom

TauRIS® Derby este soluția perfectă pentru cursa voastră unică!

Manevrarea ușoară, fiabilitatea operațională excepțională și multe alte caracteristici fac ca sistemul TauRIS® Derby să fie perfect pentru cursa ta unică:

  • Sistemul de urgență TauRIS® în două etape – stabilește noi standarde pentru siguranța operațională, de exemplu în cazul unei întreruperi totale de curent electric
  • Reprezentarea pe Internet aporumbeilor care sosesc
  • Nu este necesar un terminal: senzorii pot fi conectați direct la computer
  • Spațiu de depozitare / capacitate pentru 10.000 de porumbei
  • Tipărire în timp ce se confirmă sosirea porumbeilor
  • și multe altele

Sistemul de urgență TauRIS® în două etape

Cu sistemul de urgență TauRIS® în 2 etape, sunteți protejat împotriva tuturor incidentelor imaginabile și imprevizibile în timpul cursei!

Etapa 1: Sistem de rezervă TauRIS®:
Sistemul de rezervă TauRIS® detectează in paralel cu computerul și este operat de o baterie auto. Dacă alimentarea se opreste sau computerul se blochează, puteți restabili cu ușurință datele de confirmare de la terminal imediat ce computerul rulează din nou. Deci nu se pierd date.

Nivelul 2: Sistem de detecție de urgență TauRIS® Derby:
Însoțitorul ideal pentru zborul final. În cazuri extreme, cum ar fi o întrerupere totală a sursei de alimentare sau a alimentării de urgență, am dezvoltat setul de urgență TauRIS® pentru dumneavoastră: Pur și simplu introduceți kitul de urgență TauRIS® cu baterie în zborul dvs., iar porumbeii zburători sunt verificați ca de obicei.
Timp de funcționare până la 6 ore.

Începeți acum cu TauRIS® Derby și faceți mai reușită cursa voastră unică. Sună-ți dealerul – vom fi bucuroși să te sfătuim!